НОВО ПОМЕРАЊЕ - 21.10.2015.

Заједница суперлигаша одлучила је да нам загорча живот - и није успела! Након новог одлагања утакмице за 21. Октобар, и овај пут можемо да кажемо: концерт ће се одржати у пуном и већ најављеном саставу са неизмењеним програмом. Да ли је у питању апсолутни недостатак слуха или зла намера, не можемо да тврдимо. Тек, бољег позива на концерт од овог не може бити!

 

Скоро пет година за редом, догађале су се сулуде и нелогичне ситације чије последице би одлагале одржавање концерта. Било је и трагедија које су погађале како трибину, тако и цео народ. Ни ове године догађаји и искушења не разликују се претерано од претходних. Имајући у виду сврху и циљ овог концерта, заиста би било чудно да је другачије. 

Не чуди нас више ничија малоумност, бахатост, недостатак талента за посао којим се бави, зла намера (?), нити иједан други разлог да ико уопште и посмсли да се игра са нечијом жељом да помогне напаћени и озлојеђени народ Косова и Метохије. Не чуди нас ни што су у дану када је та одлука донешена, исти ти који су је донели каменовани у Тирани. 

Али ће нас зачудити једна ствар. 

Зачудиће нас ако после свега, ако после свих пет година одлагања, ако после већ два одлагања само ове године, 21. Октобра на Северу остане иједна празна столица!!! Превише ово чекамо и превише желимо. Шта је још потребно да се деси?

Месечне донације

Пријавите се на месечне донације

Једнократне донације

Подржите рад Фондације Делије

Последња промена на рачуну: 06.02.2020.

Динарски рачун: 466,856,00 дин.
Девизни рачун: 1.316  

Списак приложника и фин. пословање 2020.
Постаните добротвор Фондације Делије

ПОШАЉИТЕ ДОНАЦИЈУ ПРЕКО PayPala

ПРИЛОЖНИЦИ У ФЕБРУАРУ:

  1. Милош У. - 250 дин.
  2. Никола К. - 1.500 дин.
  3. Александра С. - 500 дин.
  4. Маја М. - 500 дин.
  5. Данијел М. - 200 дин.

Укупно у ДЕЦЕМБРУ: 2.950 динара и 0